Wie ben ik

Wie ben ik?
Mijn naam is Thijs Westerbeek van Eerten. Ik doe zelf al sinds 1980 aan fitness. Ik woon in Amsterdam. Sinds 2012 ben ik full time aan het werk als personal trainer. Daarbij gebruik ik vooral mijn 4 decennia eigen  ervaring. Maar ik heb ook meerdere rijks erkende vakdiploma’s fitnesstrainer met als hoogst behaalde niveau Personal Trainer level 4 van de AALO.
Verder kan ik in drie talen werken, Engels, Nederlands en Frans, dus ook expats kunnen bij mij terecht.

Mental Coaching
PersonalThijs gebruikt krachttraining ook als methode bij mental coaching.  Het idee is ontstaan omdat veel van de klanten die kwamen om sterker te worden, of om af te vallen, zeiden dat ze er mentaal erg van opknapten.  Niet vreemd eigenlijk want het werken met zware gewichten vergt een concentratie die bijgedachten simpelweg niet toestaat. ‘Mindfulness’ ontstaat vanzelf. Door te werken naar een helder doel op lichamelijk gebied leer je volharding, concentratie en doelgericht werken. Dat zijn instrumenten die in het hele, en ook het professionele leven van onschatbare waarde zijn. Niet voor niets zeiden de Romeinen al ‘Mens sana in corpore sano’ (een gezonde geest in een gezond lichaam)

——————-

REACTIES

Rob Eijckelhof, 70 jaar
“Je bent hartpatiënt en besluit iets aan je conditie te doen.
Dan is daar Thijs. Hij gaat niet uit van wat je (nog) niet kan, maar wat wél. Daarbinnen eist hij op vriendelijke doch besliste wijze het hoogst haalbare. Je wenst hem soms naar een ander toestel. Maar Thijs staat naast je; letterlijk en figuurlijk.”

Bertine Krol, zo jong als ze zich voelt
“Thijs heeft een afwisselend en effectief schema met oefeningen voor me opgesteld, waarmee ik niet alleen in de sportschool maar ook thuis uit de voeten kan. Hij is plezierig in de omgang, zijn uitleg is helder en hij kent spieren waarvan je het bestaan niet eens vermoedde bij hun Latijnse naam. Daarnaast begeleidt hij je aandachtig, zodat je de oefeningen correct uitvoert en geen blessures oploopt. Ik heb in korte tijd verrassend veel progressie gemaakt.”

Richard, 28 jaar
“Ik ben taxichauffeur en ik kwam bij Thijs met twee problemen:
pijn in m’n onderrug omdat ik tachtig uur per week in een autostoel zit, en ik voelde me wat schriel om me veilig te voelen in m’n taxi. De pijn in m’n onderrug was binnen twee weken weg, en ik ben zo breed geworden dat ik al m’n pakken nieuw heb moeten kopen! Dat kostte me wat maar ik ben er hardstikke blij mee”.

Sophie Corjaan, 52 jaar
“Ik ben purser en door mijn onregelmatige leven met veel lekkere verleidingen werd ik te dik. Door Personal Thijs ben ik mijn overtollige kilo’s in zeer korte tijd kwijtgeraakt en paste ik in no time weer in mijn uniform! Daarbij is hij aangenaam gezelschap tijdens de oefeningen, enthousiast, streng maar rechtvaardig en met humor op zijn tijd. Bedankt Personal Thijs!”

Jeanine, 36 jaar
“Ik vind vrouwen zoals Lara Croft zo stoer dat ik ook sterker wilde worden; om precies te zijn ik wilde me kunnen opdrukken. Na vier maanden kon ik me drie keer vanaf de tenen opdrukken en ik zie er overal strakker uit”.

Jon, 54 jaar
“Ik had al twee jaar last van een schouderblessure en kon niet trainen. Al mijn jaren fitness van voor die tijd leken voor niets. Thijs heeft me geleerd weer stevig te trainen en tegelijk mijn schouder niet te belasten. Ik had nooit gedacht dat het kon, maar ik ben weer helemaal in mijn oude vorm en mijn schouder doet geen pijn meer. Thijs is TOP!”